Elektriker Borgholm

Elektriker Borgholm: vi utlovar säker el

Vi är elektriker i Borgholm som tar hand om alla typer av elinstallationer på Öland. Vårt jobb är att förenkla din vardag med allt som rör din el: från vardagsfix till renovering och nybyggnation. Service är våra elektriker i Borgholms specialitet och vi levererar behöriga elinstallationer till hela Öland utan lång väntan. Oftast har vi tid samma vecka. Slå en signal så ses vi inom kort.

Elektriker Borgholm

Elektriker i Borgholm - Med tider samma vecka

När krävs det en behörig elektriker i Borgholm? Svaret är: oftare än du tror! Är du inte är behörig så bör du vara försiktig med hur du hanterar din el. Förvånande många elinstallationer kräver behöriga elektriker i Borgholm. Exempelvis installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation – belysning utomhus, spis och spishäll.

I vår service ingår:

  • 100 % behöriga lokala elektriker i Borgholm
  • Elektriker i Borgholm som gör jobbet på tider som passar dig
  • Elektriker i Borgholm gör jobbet till priset vi kommit överens om
  • Eljour dygnet runt
  • Rotavdrag för elektriker i Borgholm

Välj behörig elektriker i Borgholm

Planerar du bygg- eller renoveringsprojekt är vi gärna bollplank kring din el. Som rådgivande elektriker i Borgholm påminner vi ofta våra kunder om vilka elinstallationer som inte får utföras själv. Många blir förvånade över till synes vanliga eljobb som faktiskt kräver behörighet, exempelvis installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och alla annan fast elinstallation. Ring oss direkt så får du behörig hjälp av elektriker i Borgholm.

Elektriker i Borgholm för säkra elinstallation

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket, tummar vi aldrig på kvaliteten på de jobb våra elektriker i Borgholm gör hos dig. Är du inte behörig måste du undvika en lång rad elinstallationer. Skälet är uppenbart: Brandrisk, dödsfara samt att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer är vad du riskerar. Ring oss direkt om du tvekar eller bara behöver snabb hjälp av en riktig elektriker i Borgholm.

Vart hittar du oss?

Utöver på Öland så finns våra elektriker runt om i hela Sverige. Så tveka inte att kontakta oss på hjälper våra elektriker dig inom en vecka!

Kontakta våra elektriker i Borgholm - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!